Midden-Limburg - een verfrissend anders stukje Nederland

Beleef de afwisselende natuur, de rijke cultuur, het verfrissende water en shop 'till you drop. Duitsland en België liggen direct om de hoek. Op één middag drink je een Belgisch biertje en eet je “Kuchen” in Duitsland.

 

Hou je van watersport, dan is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, dé place to be. Natuur is er in overvloed. Twee Nationale Parken, uitgebreide grensoverschrijdende natuurgebieden, vele bos- en heidegebieden en talloze mooie parken en tuinen.

 

Ook op cultureel vlak is genoeg te beleven. In de mooie oude dorpen en markante steden, zoals bisdom Roermond,  het witte stadje Thorn en het vestingstadje Stevensweert waan je je terug in de tijd. Het rijke roomse verleden is terug te zien in de vele kerken, kapellen en wegkruisen.

 

Kom shoppen in winkelstad Roermond met het grootste Designer Outlet Center van Noord-Europa op loopafstand van de gezellige, historische binnenstad met de grote winkelketens afgewisseld met kleine speciaalzaakjes. Het Retailpark en de Huis &Tuin Boulevard maken het winkelaanbod compleet. Weert, de poort van Limburg, heeft een gezellig winkelhart met een aanbod aan overdekte winkels en gezellige pleinen.

 

Bovenal, vergeet niet te genieten van het bourgondische leven. De liefde voor de eigen producten proef je terug in de Limburgse streekgerechten die in vele brasseries en restaurants worden geserveerd.

 

Kom naar de Limburg stand en laat je door Angelique Keuven informeren over de verrassende mogelijkheden van Midden-Limburg.

 

Nu al geïnteresseerd; kijk dan op www.vvvmiddenlimburg.nl