Amsterdam, 26-10-2017

MAAK VAN DE 105e TOUR DE FRANCE EEN VAKANTIE VOOR HET HELE GEZIN

De tour vanaf je bank kijken is mooi, maar het kan nog veel mooier! Door zelf naar Frankrijk te rijden en wielrenners zoals de Nederlandse held Tom Dumoulin vanaf de zijlijn toe te juichen om vervolgens heerlijk te overnachten in een Logis Hotel. Nu de route van 2018 bekend is gemaakt kunnen de remmen los: op naar de zomervakantie in Frankrijk! Start op 7 juli in kasteel Château de la Tremblaye. Reis 10 juli door naar Bretagne en duik in het zwembad van Hôtel Spa La Butte. Stap 16 juli in een prachtig schilderij van de Alpen bij Hôtel Aiguille du Midi om vervolgens 22 juli te genieten van een avontuurlijk hoogtepunt in Hôtel Angleterre in de Midi-Pyrénées. Bonnes vacances voor het hele gezin!

Etappe 1 Historisch genieten  

Dit jaar start de 105e editie van de Tour de France op het eiland île de Noirmoutier, net onder Nantes.  Lang geleden en nog voor de start van de Tour werd in 1862 nabij dit eiland Logis kasteel Château de la Tremblayegebouwd. Van 7 tot en met 10 juli kun je na het live meemaken van de tour genieten in dit historische kasteel. Neem een frisse duik in het grandioze zwembad en ga met hele gezin kayakken in de prachtige omgeving.

Etappe 2 Culinair genieten

Echte sportliefhebbers verdienen het om in de watten gelegd te worden. Na een dag vol

tour-adrenaline in Bretagne kom je heerlijk tot rust in Logis Hôtel Spa La Butte, Start met een massage en relax daarna in het beeldschone zwembad met uitzicht op de Goulven-baai. Sluit de avond af met een diner bereid door de beroemde chefkok Nicolas Conraux die de smaken van de zee tot een heel nieuw level brengt.

Etappe 3 Natuurlijk genieten

Bekijk de wielrenners terwijl zij een hoge klim maken in de Alpen en stap vervolgens bij Logis Hôtel Aiguille du Midi een waar schilderij binnen. Met uitzicht op de Mont Blanc en een park vol bloemen heeft dit hotel een ideale ligging. Ontdek de omgeving te paard of maak een wandeling naar de prachtige nabijgelegen rivier.

Etappe 4 Avontuurlijk genieten

Giert de wieler-adrenaline nog door je lijf nadat de wielrenners aan de rand van de Pyreneeën racen? Ga zelf op avontuur uit! Op weg naar de Pyreneeën ligt Logis Hotel Angleterre. Dit hotel is bij uitstek het beste hotel om in de omgeving bergen te beklimmen en te raften. Maak de vakantie echt bucketlistwaardig door de tour vanuit de lucht te volgen: ga paragliden. 

 

Over Logis Hotels
Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.400 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, met als kenmerken een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt op verkenning te gaan. De Logis-hotellier heeft hart voor zijn accommodatie en zijn gasten en geeft graag tips over wat er zoal in de buurt te doen is. De hotels worden ingedeeld op basis van 1 tot maximaal 3 schoorsteentjes voor het verblijf en 1 tot maximaal 3 stoofpotjes voor de keuken. Hotels met het hoogste kwaliteitsniveau voeren het keurmerk Logis d’Exception. Zie ook www.logishotels.com/nl

Noot voor de redactie niet voor publicatie

Voor achtergrondinformatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:                       

USP Marketing PR
Contactpersoon     Loren Grim             

Telefoon     020 - 42 32 882                 

Email          LogisHotels@usp.nl

Meer persberichten2017-10-19 10:00:00 VIERSTERREN VOOR VIERVOETERS
2016-10-13 13:49:00 CULINAIR ONTSPANNEN IN WIJNLAND FRANKRIJK MET LOGIS HOTELS