Amsterdam, 19-10-17

Van de Grand Arctic Quest van Londen naar NYC tot een Circle Sout America Cruise

De meest inclusieve luxueuze ervaring op het gebied van cruises, Regent Seven Seas Cruises, onthulde zojuist haar gloednieuwe reisschema voor het 2019-2020 seizoen. Vanaf maart 2019 tot juni 2020 staan er 118 nieuwe reizen op de planning, uitgevoerd door de vier luxueuze schepen: Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager, en Seas Navigator. Reizigers kunnen kiezen tussen verschillende inspirerende reizen variërend van zeven tot 131 nachten in alle delen van de wereld.

Als leider in luxueus cruisen biedt Regent Seven Seas Cruises suites-only accommodatie, exclusieve specialiteitendiners, inbegrepen excursies aan land, gratis WiFi, onbeperkte dranken – waaronder mooie wijnen en sterke dranken – en inclusief fooien. Gasten die verblijven in de hogere klasse suites genieten ook van een gratis nacht in een hotel voorafgaand aan de cruise.

“Er is geen betere manier om de wereld te verkennen dan met Regent Seven Seas Cruises,” zegt Jason Montague, President en CEO van Regent Seas Cruises. “Met dit nieuwe reisaanbod hebben reizigers de keuze uit veel fascinerende reizen waarin ze een onvergetelijke en extreem luxe ervaring kunnen ondergaan. Of het nu je eerste keer is met Regent Seven Seas Cruises, of je veertigste, door de persoonlijke service van onze exceptionele bemanning zal elke gast zich onmiddellijk thuis voelen vanaf het moment dat deze aan boord gaat.”

Reizigers hebben onder andere de keuze uit twee Grand Voyages, hierbij ervaren gasten een geweldige en uitgebreide reis waarbij geen haven meer dan eens wordt bezocht. De Seven Seas Navigator zal in een 77-nachten durende Grand Arctic Quest van Londen naar New York varen. Onderweg bezoekt het schip de Britse eilanden, IJsland, Scandinavië, Groenland en New-England. Bij de Circle South America reis vertrekt de Seven Seas Mariner vanuit Miami en zal het in 66 nachten rond Zuid-Amerika varen, inclusief een aantal dagen op de Amazone, waarna het ook weer terugkeert in Miami.

Geniet en ontdek meer
Op geselecteerde Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator cruises in Azië en de Stille Oceaan, kunnen gasten uit alle suite-categorieën genieten van drie kosteloze nachten in een hotel, voor of na de cruise, om dieper in de culturen te duiken en de ervaringen van bestemmingen als bijvoorbeeld Shanghai, Singapore, Bali, Sydney en de Verenigde Emiraten mee te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan verschillende ‘overland programma’s’ deel te nemen, variërend van één tot drie nachten, waarbij reizigers kennis kunnen maken met culturele hoogtepunten zoals India’s Taj Mahal, Cambodja’s Angkor Wat Tempel en de Egyptische stad van Luxor.

De nieuwe 2018-2020 Cruise Atlas is nu beschikbaar voor iedereen
Een gloednieuwe Cruise Atlas met de wereldwijde reizen vanaf januari 2018 en alle 2019-2020 reizen in detail is vanaf heden te bestellen en online in te kijken op www.rssc.com/order-brochure.De Cruise Atlas geeft prachtig vormgegeven weer welke levendige en prachtige bestemmingen gasten met Regent kunnen bezoeken en biedt een gedetailleerde weergave van de sublieme service en ervaringen aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot.

Voor meer informatie over ‘s werelds meest luxueuze inclusieve ervaring, neem contact op met een professionele reis agent of ga naar www.RSSC.com.

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve luxueuze cruisemaatschappij, met een vloot van vier schepen die varen naar meer dan 375 bestemmingen wereldwijd. De nieuwste aanwinst, Seven Seas Explorer, werd in juli 2016 in de vaart genomen en staat wel bekend als het meest exclusieve schip ooit gebouwd. Regent Seven Seas Cruises is toonaangevend in het cruise-topsegment met suites-only accommodatie en alle luxe – van exquise gerechten tot kwaliteitswijnen en van excursies tot Wi-Fi – inbegrepen. Momenteel voert de rederij een renovatie uit waar $125 miljoen mee gemoeid is en die de gehele vloot upgrade naar het niveau van de Seven Seas Explorer. Zie voor meer informatie www.RSSC.com

Noot voor de redactie niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of hoge resolutie beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met:

USP Marketing PR  

Contact                 Manon van Brecht
Telefoon                 +31 (0)20 42 32 882
Email                     rssc@usp.nl

Meer persberichten2017-10-19 10:35:00 VAAR NAAR 30 LANDEN IN 131 NACHTEN MET NAVIGATE THE WORLD 2020
2017-10-19 09:50:00 EEN PERFECTE DAG OP ZEE AAN BOORD VAN ’S WERELDS MEEST LUXE SCHEPEN