Amsterdam, 19-10-17

De meest luxe wereldcruise

Wereldreizigers die van luxe houden opgelet: Regent Seven Seas Cruises onthult de nieuwe 2020 wereldcruise! Tijdens deze cruise worden 33.870 zeemijlen overbrugd, 11 verschillende zeeën en in totaal drie oceanen over gevaren. Reizigers die van luxe houden en nieuwsgierig naar de wereld zijn kunnen zich opmaken voor een gevoelsmatig oneindige maar vooral onvergetelijke cruise ervaring.

De Seven Seas Mariner zal als thuisbasis dienen tijdens Regent’s nieuwe 2020 Navigate the World Cruise. Het luxueuze cruiseschip maakt een 131-daagse reis met vertrekdatum 24 januari 2020 vanuit San Francisco. Met dit schip vaart de reiziger langs 30 landen, 6 continenten, 66 havens en 36 UNESCO Wereld Erfgoedplaatsen met bestemmingen waaronder de idyllische eilanden van de Zuidelijke Stille Oceaan, de oude culturen van subcontinentaal India en het Arabische schiereiland. Vervolgens gaat de cruise vroeg in het zomerseizoen langs Caribische en Midden-Amerikaanse bestemmingen. Deze bijzondere wereldcruise is vandaag open gegaan voor boekingen.

Bekijk deze video om alvast in de stemming te komen van wat de gasten allemaal te wachten staat tijdens de 2020 Navigate the World Cruise. 

“Regent Seven Seas Cruises staat bekend om deze wereldcruises. Varen aan boord van Seven Seas Mariner in 2020 zal een spectaculaire ervaring zijn,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “De prachtige Seven Seas Navigator, ons meest intieme schip, zal de wereldcruises van Regent uitvoeren in 2018 en 2019. In 2020 neemt de Seven Seas Marinerhet stokje over. Alle suites van de Seven Seas Mariner beschikken over een balkon en  aan boord genieten gasten van alle luxe en inclusiviteiten waar Regent Seven Seas bekend om staat.  Van gratis WiFi, onbeperkte keuze uit dranken, inclusief mooie wijnen en premium dranken tot een keuze uit 330 gratis excursies aan land, dit is de meest exclusieve wereldcruise ervaring ooit.” 

De wereld aan je voeten 
Tijdens de 2020 World Cruise hebben de gasten de keuze uit verschillende land programma’s.  Gasten verlaten het schip dan voor maximaal drie nachten in kleine privégroepen met deskundige gidsen. Zo is er de mogelijkheid om de cultuur, het kleurrijke landschap en prachtige bezienswaardigheden van iedere bestemming zelf te ontdekken. Van overnachtingen in een luxe hotel nabij de tempel van Angkor Wat tot de Egyptische piramides bezoeken, tijdens de wereldcruise kan elke gast fascinerende ervaringen opdoen. Deze landprogramma’s zijn optioneel en worden aangeboden met een toeslag.

Upgrade
Na een uitgebreide upgrade in april 2018 vaart de Seven Seas Mariner als nieuw weer uit en Regent Seven Seas Cruises sluit hiermee het huidige 125 miljoen dollar upgrade programma van de gehele vloot af. Het schip met een capaciteit van 700 gasten straalt pure elegantie uit. Dit weerspiegelt de nieuwe standaard van luxe van de Seven Seas Explorer, erkend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd sinds 13 juli 2016.

Voor meer informatie over de meest luxe ervaring wereldwijd, Navigate the World 2020 aan boord van de Seven Seas Mariner of voor het maken van een reservering, neem contact op met een professionele reisagent of Preferred Partner, of bezoek www.RSSC.com.

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve luxueuze cruisemaatschappij met een vloot van vier schepen die varen naar meer dan 375 bestemmingen wereldwijd. De nieuwste aanwinst, Seven Seas Explorer, werd in juli 2016 in de vaart genomen en staat bekend als het meest exclusieve schip ooit gebouwd. Regent Seven Seas Cruises is toonaangevend in het cruise-topsegment met suites-only accommodatie en alle luxe – van exquise gerechten tot kwaliteits-wijnen en van excursies tot Wi-Fi – inbegrepen. Momenteel voert de rederij een renovatie uit waar $125 miljoen mee gemoeid is en die de gehele vloot upgrade naar het niveau van de Seven Seas Explorer. De Seven Seas Voyager is onlangs weer in de vaart genomen na een 25 dagen durende renovatie van boeg tot achtersteven, waardoor ze nu kan tippen aan haar zusterschip Sevens Seas Explorer. Zie voor meer informatie en boekingen www.rssc.com

Noot voor de redactie niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of hoge resolutie beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met:  

USP Marketing PR  

Contact                 Manon van Brecht
Telefoon               +31 (0)20 42 32 882
Email                     rssc@usp.nl

Meer persberichten2017-10-19 10:29:00 REGENT SEVEN SEAS CRUISES RRESENTEERT NIEUWE ROUTES VOOR 2019-202
2017-10-19 09:50:00 EEN PERFECTE DAG OP ZEE AAN BOORD VAN ’S WERELDS MEEST LUXE SCHEPEN