VVV Zeeland

De missie van de VVV Zeeland is: Iedereen Fan van Zeeland

VVV Zeeland staat voor de toeristische promotie van de Provincie Zeeland zowel in binnen- als buitenland. Via diverse media verleiden we de gast in de oriëntatiefase om naar Zeeland te komen.

Tijdens zijn/haar verblijf zijn we de gastheer van de regio. We informeren gericht over wat hier te beleven is en inspireren.... Gasten zijn voortdurend op zoek naar geluksmomenten en nieuwe ervaringen. Hebben zij in Zeeland gevonden wat ze zochten? Heeft Zeeland hun verwachtingen overtroffen? Dan gaan zij als fan naar huis. Door goede informatievoorziening hebben zij het gevoel dat hier nog veel te beleven is en dit motiveert tot herhaalbezoek(en).

Na het verblijf houden we Zeeland top-of-mind door het Fan van Zeeland-platform (www.fanvanzeeland.nl) waar de gast zijn eigen vakantieherinneringen d.m.v. een foto kan delen. Door nauw samen te werken met ondernemers, overheden en inwoners die al fan zijn, creëren we meer Fans van Zeeland. En dit betekent uiteindelijk een positieve stimulans voor het toersime wat een belangrijke economische factor is in Zeeland.

Daarnaast biedt Zeeland een journalisten bezoekprogramma:

VVV Zeeland faciliteert persbezoeken aan Zeeland voor gedrukte en elektronische media die werkzaam zijn in Nederland of in de belangrijkste internationale doelmarkten. Bij ieder bezoek kan één van onze medewerkers u adviseren over onderwerpen en een reisroute op maat samenstellen, aansluitend bij uw interesses of doelen van de publicatie. U komt in aanmerking voor het Journalisten Bezoekprogramma indien het doel van het mediabezoek is om een artikel te publiceren waarbij Zeeland positief geprofileerd wordt t.o.v. potentiële bezoekers. In dit kader ondersteunt ons bezoekprogramma alleen aan reis-gerelateerde verhalen. Het niveau van ondersteuning die VVV Zeeland biedt voor journalisten is afhankelijk van hun professionele profiel en van de publicatie die zij vertegenwoordigen. Ondersteuning kan onder andere plaatsvinden in het opzetten van een reisprogramma, aanleveren van relevante informatie of contactpersonen, aanleveren van beeldmateriaal, faciliteren in overnachtingslocaties of toegang tot attracties.